Η Νάσια Καλαμάκη μας προτείνει τα αγαπημένα της Instagram accounts

Η Νάσια Καλαμάκη έχει γεννηθεί στην Νέα Υόρκη και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Το έργο της περιλαμβάνει κυρίως βίντεο εγκαταστάσεις και κεραμικά έργα. Η πρώτη της ατομική έκθεση έγινε στις αρχές του 2021 στο Closing Soon, στην Αθήνα.

Το instagram άρχισε να την αφορά ιδιαίτερα κατά την διάρκεια της πανδημίας και της αναγκαστικής απομόνωσης. Για την ίδια, είναι ένας ψηφιακός χώρος γεμάτος ταλαντούχους ανθρώπους και αυτό όσο και αν δεν αντικαθιστά την ανθρώπινη επαφή είναι κάτι που την γεμίζει ελπίδα.

Δείγμα του έργου της μπορείτε να δείτε στην Art Athina, (έως 19 Σεπτεμβρίου), στο περίπτερο της Arch.

Μπορείτε να βρείτε τους 6 Instagram λογαριασμούς που προτείνει  η Νάσια Καλαμάκη  και στο Instagram  account του The Art Newspaper Greece.

 

Bennydrama7

Επιβίωσα από την πανδημία χάρη σε αυτόν τον λογαριασμό. Χρειάζεται βέβαια μια γνώση του λαμπρού παραλογισμού της αμερικανικής κουλτούρας των διάσημων για να τον πιάσετε, αλλά είναι ξεκαρδιστικός. Και απίστευτα οξυδερκής!

 

Whatisnewyork

Πραγματικά, εδώ θα ανακαλύψετε τι είναι η Νέα Υόρκη!

 

Aredotna

«Μια πλατφόρμα για τη σύνδεση ιδεών και την οικοδόμηση γνώσης». Σαν να πέφτεις συνεχώς σε μια άγνωστη μαύρη τρύπα και να βγαίνεις σε ένα νέο μέρος.

 

Natalie.Weinberger

Νομίζω ότι αυτός είναι ο πρώτος λογαριασμός καλλιτέχνη κεραμικής που ακολούθησα. Θαυμάζω πολύ τη δουλειά της. Έχει έναν πολύ προσωπικό χαρακτήρα, σε αισθητική και παρουσίαση.

 

Zhenya Posternanak.

Έξυπνος & φωτεινός!

 

The Jessicadore

 

Η προσέγγισή της στα Ταρώ και την ανθρωπότητα είναι ιδιόρρυθμη, σοφή και συγκινητική. Φανταστείτε την σαν μια σύγχρονη εκδοχή του Joseph Campbell (Αμερικανός συγγραφέας)

 

Fouskaboo

Φίλη και local! Λατρεύω τον λογαριασμό και τα βίντεο της. Αποτυπώνει το “ενδιάμεσο”, με έναν τρόπο τόσο μοναδικό και άμεσο μέσα από τις λεπτές κινήσεις και στιγμές της καθημερινής ζωής στην Αθήνα, και όχι μόνο.

 

Επιμέλεια στήλης: Μαριάννα Στεφανίτση

TAGS