Ταυτότητα

Διευθύντρια: Όλινκα Μηλιαρέση-Βαρβιτσιώτη

 

Αρχισυντάκτρια εντύπου: Αλεξάνδρα Κοροξενίδη

Βοηθός Αρχισυντάκτριας: Μαριλένα Κουκούλη

 

Αρχισυντάκτρια ιστοτόπου: Μαριάννα Στεφανίτση

Υπεύθυνος Σύνταξης ιστοτόπου: Θύμιος Νικολόπουλος

 

Συντακτική ομάδα: Αννίτα Αποστολάκη, Γκέλυ Γρυντάκη, Χάρις Κανελλοπούλου, Αγγελική Κώττη, Γιώργος Μαρτίνος,  Φωτεινή Μπάρκα, Γιώργος Μυλωνάς, Δημήτριος Σ. Σπύρου, Αλέξανδρος Ι. Στάνας, Αλέξανδρος Ι. Στάνας , , Βάσω Τζεβελέκου

 

Υπεύθυνη διαφήμισης: Μάγδα Σαμαρά

Υπεύθυνος Social Media & Podcast: Πάρης Μπάκας

Σχεδιασμός εντύπου: Μπάμπης Μελικίδης

Διόρθωση: Γεωργία Θάνου, Αντωνία Πατρινού

Εμπορική εκπροσώπηση: IN MEDIA NET

The Art Newspaper Greece
Η Art Newspaper Greece είναι μια έντυπη και διαδικτυακή έκδοση που καλύπτει τον ελληνικό και διεθνή κόσμο της τέχνης. Η θεματολογία μας επιχειρεί να παρουσιάσει επίκαιρα θέματα πολιτισμού, να αναπτύξει την κριτική σκέψη και να ανοίξει ένα γόνιμο διάλογο για τις τέχνες. Το Art Newspaper Greece φιλοδοξεί να αποτελέσει έναν διεθνή κόμβο και φορέα ενημέρωσης και προβολής της σύγχρονης ελληνικής δημιουργίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς και της ελληνικής εικαστικής κοινότητας.
Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να βρείτε ψηφιοποιημένο το αρχείο 30 χρόνων των Νέων της Τέχνης, τα οποία και είναι το εφαλτήριο για την δημιουργία του The Art Newspaper Greece. Το αρχείο αυτό αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο έρευνας και τεκμηρίωσης μιας πολύπλευρης ιστορίας των τεχνών και είναι χαρά μας να το προσφέρουμε ανοιχτό στους αναγνώστες και τις αναγνώστριες μας.

 

Το διεθνές δίκτυο του The Art Newspaper
Το The Art Newspaper International Edition ιδρύθηκε το 1992 και αποτελεί ένα από τους σημαντικότερους φορείς ενημέρωσης στο διεθνή καλλιτεχνικό κόσμο. Από το 2012 ο όμιλος έχει πάνω από 10 εκδόσεις σε σημαντικά κέντρα του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι όπως τη Βρετανία, το Παρίσι, τη Μόσχα, τη Σαγκάη, κ.α.

Τυπογραφείο: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε.

Αθήνα Κεντρική Διάθεση: Άργος Α.Ε.  Κεντρικό: 20ό χλμ. Λ. Μαρκοπούλου, Τ.Θ. 65, 19002, Παιανία (Έξοδος Αττικής Οδού 18). Έδρα: Μιχαλακοπούλου 80, 11528, Αθήνα. Τηλ.: 2106690560 – Fax: 2106690699 info@argoscom.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση ή αναπαραγωγή ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση κειμένων καθ’ οιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Η εφημερίδα «The Art Newspaper Greece» έχει ως εκδοτικό πρότυπο την εφημερίδα «The Art Newspaper» που εκδίδεται στο Λονδίνο. Τα ενυπόγραφα άρθρα δεν εκφράζουν απαραίτητα απόψεις της εφημερίδας. Η εφημερίδα στο πλαίσιο του ρόλου της για την υποστήριξη των Καλών Τεχνών διατηρεί το δικαίωμα να παρουσιάζει, χωρίς αμοιβή ή άλλη υποχρέωση του καλλιτέχνη, με κείμενα, ανακοινώσεις ή με συνθέσεις έργων-γραμμάτων και γραμμικών σχεδίων το έργο των καλλιτεχνών που επιλέγει.