Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε πότε κυκλοφορεί καινούριο τεύχος;

Τα Νέα της Τέχνης είναι διμηνιαία έκδοση και κυκλοφορεί στις 15 Ιανουαρίου, Μαρτίου, Μαΐου, Ιουλίου, Σεπτεμβρίου και Νοεμβρίου. Συνεπώς, εκδίδουμε έξι τεύχη τον χρόνο.

Πού μπορώ να βρω Τα Νέα της Τέχνης;

Τα Νέα της Τέχνης διανέμονται σε κεντρικά περίπτερα και διατίθενται σε επιλεγμένα Σημεία Πώλησης πανελλαδικά, καθώς και στις τέσσερις Σχολές Καλών Τεχνών της Ελλάδας.

Γιατί να αποκτήσω συνδρομή στα Νέα της Τέχνης;

Για να έρχεται το έντυπο στην πόρτα σας, να έχετε πλήρη πρόσβαση στα άρθρα της διαδικτυακής έκδοσης αλλά και στα προνόμια των συνδρομητών (προσκλήσεις σε εκδηλώσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις, ξεναγήσεις κ.λπ.).

Πότε μπορώ να κάνω συνδρομή και από πότε ισχύει;

Μπορείτε να κάνετε συνδρομή ανά πάσα στιγμή: ενεργοποιείται μόλις καταγραφεί η κατάθεση του αντίστοιχου χρηματικού ποσού στον λογαριασμό της εταιρείας.

Η πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο των Νέων της Τέχνης γίνεται αυτόματα, χρησιμοποιώντας το username και το password που θα σας σταλεί.

Η συνδρομή στο έντυπο ενεργοποιείται αυτόματα και θα λάβετε το πρώτο τεύχος που θα κυκλοφορήσει μετά την εγγραφή σας στο σύστημα.

Τι συνδρομητικά πακέτα διατίθενται;

Υπάρχουν 3 είδη συνδρομών: Print, Website και Combo*.

  • Η συνδρομή Combo περιλαμβάνει: 5 τεύχη + 1 δώρο, πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα + flipbook τεύχη, και bonus προσκλήσεις σε δράσεις ειδικά για τους συνδρομητές των ΝτΤ (ξεναγήσεις, επισκέψεις σε εργαστήρια, ομιλίες κ.ά.).
  • Η συνδρομή Print περιλαμβάνει: 5 τεύχη + 1 δώρο στην πόρτα σας
  • Η συνδρομή Website περιλαμβάνει πλήρη πρόσβαση στην ιστοσελίδα + flipbook τεύχη.

*Οι συνδρομές Print και Combo είναι διαθέσιμες μόνο για κατοίκους Ελλάδας.

Μπορείτε να κάνετε εύκολα και γρήγορα τη συνδρομή σας εδώ.

Τι κάνω σε περίπτωση που είμαι συνδρομητής και δε μου έρθει το τεύχος;

Η διανομή του εντύπου χρειάζεται 10 εργάσιμες ημέρες για να ολοκληρωθεί.

Εάν δεν έχετε λάβει το τεύχος μέχρι το τέλος του εκάστοτε μήνα κυκλοφορίας του (Ιανουάριος, Μάρτιος, Μάιος, Ιούλιος, Σεπτέμβριος και Νοέμβριος), ενημερώστε μας είτε τηλεφωνικά στο 210 3809 565 είτε μέσω email στο info@theartnewspaper.gr .

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόλις έχουμε νεότερα από την εταιρεία διανομής.

Πώς ενημερώνω για την αλλαγή των στοιχείων μου;

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αλλάξετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο website εδώ.

Σε περίπτωση που αλλάξουν η διεύθυνση, το τηλέφωνο ή τα email με το οποίο κάνατε τη συνδρομή σας στα Νέα της Τέχνης, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε είτε μέσω e-mail στο info@theartnewspaper.gr είτε τηλεφωνικώς στο 210 3809 565.

Πού μπορώ να στείλω ενημερωτικό υλικό για εκθέσεις και εικαστικά δρώμενα;

Δελτία τύπου και φωτογραφικό υλικό για εκθέσεις και εικαστικά, αρχαιολογικά ή αρχιτεκτονικά δρώμενα μπορείτε να στείλετε στο press@theartnewspaper.gr .

Η αποστολή δημοσιογραφικού υλικού δε συνεπάγεται αυτόματη δημοσίευση στο έντυπο ή στα διαδικτυακά μέσα των Νέων της Τέχνης.

Πώς μπορώ να διαφημιστώ στα Νέα της Τέχνης;

Τα Νέα της Τέχνης προσφέρουν πλήθος επιλογών για εμπορική προβολή στην έντυπη και στη διαδικτυακή έκδοση, οι οποίες μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες κάθε διαφημιζόμενου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την Αννίτα Αποστολάκη στο a.apostolaki@theartnewspaper.gr.