πηγή: melaniatrump.com/nft

Τα NFT μάτια της Melania Trump

Μια νέα απροσδόκητη άφιξη στην πολυσύχναστη πλέον αγορά της κρυπτογραφικής τέχνης με την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ και τα… μάτια της.

Η Μελάνια Τραμπ ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες πως ανοίγει μια πλατφόρμα για NFTs στην πρώτη της ουσιαστικά δημόσια δράση μετά της αποχώρηση του ζεύγους Τραμπ από τον Λευκό Όικο. Όπως δήλωσε τα NFTs θα κυκλοφορούν σε τακτά χρονικά διαστήματα στον ιστότοπο melaniatrump.com. Η αρχή έγινε με το έργο «Melania’s Vision», το οποίο είναι διαθέσιμο για αγορά μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και κοστίζει ένα Sol (κρυπτονόμισμα της πλατφόρμας Solana) ή περίπου 178 δολάρια.

Το έργο είναι βασισμένο σε μια ακουαρέλα του Γάλλου καλλιτέχνη Marc-Antoine Coulon και απεικονίζει τα γαλανά μάτια της Melania με σκούρο περίγραμμα και μάσκαρα. Για την ίδια είναι «ένα φυλαχτό για έμπνευση» και στην ιστοσελίδα που έχει αναρτηθεί συνοδεύεται από ένα ηχητικό μήνυμα όπου η πρώην πρώτη κυρία εκμυστηρεύεται πως το όραμα της είναι να κοιτάξει μπροστά με έμπνευση, δύναμη και θάρρος».

Αυτή η νέα δραστηριότητα της Melania σύμφωνα με την ίδια ενσαρκώνει το πάθος της για τις τέχνες και μέσω αυτής θα υποστηρίξει την φιλανθρωπική πρωτοβουλία της «Be Best». «Μέσω αυτής της νέας πλατφόρμας βασισμένης στην τεχνολογία» λέει «θα παρέχουμε στα παιδιά δεξιότητες πληροφορικής, προγραμματισμού και ανάπτυξης λογισμικών, γνώσεις που θα τους φανούν χρήσιμες, ειδικά σε όσα μεγαλώνουν και βγαίνουν από το σύστημα αναδοχής για να ενταχθούν στην κοινωνία».

Μπορείτε να δείτε και να αγοράσετε το NFT στο melaniatrump.com/nft

 

TAGS
Art For Tomorrow,16-20 June